2012-01-13 08:54:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - kellemes napokat tölthet szeretteivel

Napi horoszkóp január 13.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Talán át kellene gondolnia az anyagi helyzetét. Nem mintha szorongatná valami, de a jövőre nem ártana némi tartalékot felhalmoznia, vagy érdemes lenne bankot váltania, esetleg a befektetéseit, hiteleit rendeznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kellemes napokat tölthet szeretteivel, ha nem akarja mindenáron piszkálódásával, kritizálásával bántani őket. Mindenkinek megvannak a saját heppjei, ezt önnek is tiszteletben kellene tartani. Az evésben is legyen mértékletesebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kicsit vissza kellene fognia magát, és kevesebbet konfrontálódni. A hiábavaló harcokban csak felőrlődik, és ráadásul még a népszerűségét is elveszti. Most még nincs itt az ideje a nagy visszatérésnek. De legyen csak türelmes…

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kellemes meglepetésre számíthat az elkövetkezőkben. Talán egy váratlan találkozás, ajándék, vagy szép kaland, ami önre vár. Minden jól megy, csak legyen rá nyitott, hogy észre is vegye a szépet és a jót az életében!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Át kellene gondolnia a pénzügyeit, és bizonyos döntéseket, amiket meghozott, talán felül kéne bírálnia. A helyzete nem reménytelen, de lehetne sokkal jobb is. Az otthonnal kapcsolatban régóta tervezget valamit: mire vár?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Már nincs messze az idő, mikor is sikerre viheti régen dédelgetett terveit, csak legyen következetes a végrehajtásban. A babonákkal jobb lesz leszámolnia. Semmi nem történik meg, ha nem akarja maga is úgy legbelül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy rossz döntése most zavaros, kellemetlen helyzetbe hozhatja önt. Semmi nem megváltoztathatatlan azonban. Talán csak a tisztánlátás miatt történt az ami. Most már legalább tudja, mit kell tennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Talán most jött el az ideje annak, hogy munkahelyet váltson. Ha sorozatos frusztrációin nem tud úrrá lenni, és az anyagiakkal is elégedetlen, akkor igazán itt az ideje az álláskeresésnek. Csak ne kapkodjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Érzelmi zavarok, hangulatingadozások nyugtalanítják a mai napon. Ne vegyen semmit magára, ami nem önt érinti. És ez fordítva is igaz. Néha hajlamos lehet a saját bajait kivetíteni másokra. Ez helytelen, főleg, ha a gyerekeiről van szó.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma túlteng önben az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lenne képes megoldani. De van valami, ami igazán izgatja, ami legmélyebb énjéből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallgassa meg!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valaki ugyancsak próbára teszi a türelmét: mintha egy fájó régi sebet szaggatnának fel minden pillanatban. Ne hagyja, tegye szóvá! Az illető talán nem is sejti, mi fáj önnek. Talán még nem lehetetlen hatnia rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A célok, az irány mindig változik. Ezzel önnek is számolnia kell, és ehhez kell igazítania az értékrendjét is. Ha ezt belátja, akkor már nem is olyan nehéz a változtatás. A haszon nem minden. Valami annál is fontosabb önnek!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: